Hunton har ingået en eksklusivitetsaftale med Nviro

Hunton har netop ingået en stor eksklusivitetsaftale med Nviro. Aftalen betyder, at Nviro bliver eneleverandør af Huntons træfiberbaserede materialer, og den miljødokumendterede Hunton Nativo® Træfiberisolering.

Udgivet: 7. februar 2022    

Hunton har netop ingået en stor eksklusivitetsaftale med Nviro. Aftalen betyder, at Nviro bliver eneleverandør af Huntons træfiberbaserede materialer, og den miljødokumendterede Hunton Nativo® Træfiberisolering.

Træbaserede byggematerialer vinder større og større indpas på de danske byggepladser. Hunton er en af Nordens førende producenter af byggematerialer baseret på træ og træfiber fra PEFC-certificeret skovbrug.

– Vi er meget glade for at have landet en aftale med Nviro. Med den nye kontrakt får vi en bredere distribution av vår produktportefølje i Danmark, fortæller Thomas Vaarlund, markedsdirektør i Hunton.

Også Nviro er begæistrede for aftalen, der vil udøke deres muligheder for å kunne tilbyde en bred vifte af fremtidsrettede bygge- og isoleringsløsninger.

– Huntons træfiberprodukter passer perfekt til vores koncept. Samtidig er det vigtigt for os at arbejde med produkter, hvor dokumentationen over for bygherren og andre relevante aktører er i orden. Det får vi i høj grad med Huntons produkter, fortæller Jens Engbo Norddal, adm. direktør i Nviro.

Naturlige byggematerialer efterspørges

Både hos Hunton og Nviro mærker man en stigende interesse for træbaserede isoleringsmaterialer i byggebranchen. Efterspørgslen skyldes blandt andet et accelererende fokus på at reducere CO₂-udledningen i byggeriet samt de kraftigt stigende energipriser.

– Våre træbaserede byggematerialer lagrer større mængder CO2, end der udledes i produktionen. Markedet for træprodukter er i stærk vækst, og vi forventer, at Nviro, gennem sine aftaler på det danske marked, vil bidrage til yderligere udbredelse af vores produkter i Danmark, siger markedsdirektør Thomas Vaarlund i Hunton Fiber AS.

Huntons produkter har været tilgængelige på det danske marked i mange år, og efterspørgslen efter mere naturlige byggematerialer har været medvirkende til en støt stigende vækst. Med den nye aftale med Nviro er ambitonen å løfte salget av Huntons produkter til et nyt niveau i Danmark, blandt andet gennem Nviros rådgivningstjenester, netværk blandt byggeriets parter og ikke mindst levering og logistik.

Huntons produkter kan fortsat findes i byggemarkeder og tømrerhandler landet over.

Nviro skal fremover distribuere følgende produkter fra Hunton:

 • Hunton Nativo® Træfiberisolering
 • Hunton Vindtæt
 • Hunton Undertag
 • Hunton Sutag
 • Silencio trinlydprodukter

 

For yderligere information kontakt venligst:

 • Thomas Vaarlund, markedsdirektør i Hunton
  vaarlund@hunton.no, eller +47 97 19 20 16
 • Christina Andreasen, marketingkoordinator i Nviro
  ca@nviro.dk eller 60 24 66 05
 • Michael Fabrin, teknisk support i Nviro
  mfc@nviro.dk eller 22 60 80 21