Vi arbejder som normalt på trods af COVID-19

Hunton følger sundhedesmyndighedernes råd, for at undgå smitte af Coronavirus. For at undgå smittespredning har vi indført specifikke tiltag, for at sikre vores drift og levering til vores kunder, samt undgå smitte hos vores medarbejdere.

Udgivet: 2. april 2020    

Hunton/Dansk Træfiberisolering A/S Følger anbefalingerne fra sundhedsstyrelsen og gør de nødvendige tiltag for at bidrage til at reducere smittefaren af COVID-19. Vores produktion og leveringer forløber som normalt (per 31.03.). Denne skrivelse vil blive opdateret hvis der skulle komme ændringer.

Hunton følger sundhedesmyndighedernes råd, for at undgå smitte af Coronavirus. For at undgå smittespredning har vi indført specifikke tiltag, for at sikre vores drift og levering til vores kunder, samt undgå smitte hos vores medarbejdere. Tiltagene omfatter:

  • Det er ikke tilladt at besøge vores produktionsanlæg.
  • Vi har løbende opfølgning hos vore leverandører, for at sikre leverancer af råvare til produktionsanlæggene.
  • Vi gennemgår også andre kritiske områder for produktionen og har jævnlig opfølgning af vores leverandører.
  • Alle chauffører som henter eller levere på vores anlæg, er underlagt strenge krav om brug af værnemidler
  • Vi opfordre alle vores ansatte til at arbejde fra hjemmekontor, og tilstræbe minimal omgang med andre
  • Vi har indført restriktioner omkring rejseaktivitet, og opfordre til øget brug af video eller telefonmøder. Vores salgsafdelinger vil i den kommende tid minimere antallet af kundebesøg. Vi følger til enhver tid, myndighedernes anbefalinger og påbud.