Hunton køber Dansk Træfiberisolering

Udgivet: 26. september 2016    

Gjøvik, 1. september 2016: Hunton Fiber AS har indgået aftale om opkøb af Dansk Træfiberisolering (DTI). Opkøbet er en del af vækststrategien for Hunton, som fra før ejer 80% af Norsk Trefiberisolering. – Opkøbet giver os et endnu stærkere fodfæste i det danske isoleringsmarked, udtaler en tilfreds Arne Jebsen, administrerende direktør i Hunton.

Bestyrelsen i Hunton besluttede i juni at bygge en fabrik til produktion af træfiberisolering i Gjøvik som en del af selskabets vækststrategi i det nordiske marked. DTI er en etableret leverandør af træfiberisolering i et dansk marked i kraftig vækst. – Dette opkøb vil give os et godt grundlag for at vokse videre i Danmark, udtaler Arne Jebsen.

DTI blev etableret i Bryrup i Jylland i 1998 og tilbyder indblæst træfiberisolering i alle typer byggerier og boliger i Danmark samt rådgivning indenfor brug af træfiberbaserede byggematerialer. DTI har en omsætning på ca. 5 millioner DKK og har 3 ansatte. – Jeg er særdeles glad for denne mulighed. Med Huntons kompetence, lange erfaring og stærke position blandt bygmestre og arkitekter har vi en stor mulighed for at vokse videre, siger Bjørn Henriksen, daglig leder i DTI.

Hunton er Norges ledende producent af træfiberbaserede byggematerialer. – Vores fokus er hele tiden at videreudvikle produkter og løsninger til fremtidens byggeri. Opkøbet er et naturligt skridt for at blive ledende indenfor solide byggeløsninger, siger Jebsen.